Acasa

logo

contactro

MAY Compta SRL este o societate civila sub forma comerciala care se ocupa de gestionare, contabilitate si reprezentare fiscala  în diferite domenii de activitate exersate de persoane fizice autorizate (echivalent PFA ) sau  de persoane morale (societati ) . Societatea noastra este autorizata  si înregistrata la ITAA (Institute for Tax Advisors ans Accountants) sub  numarul 50625913. 

Va propunem une serviciu riguros , profesional si pe masura asteptarilor dvs. Privilegiem relatiile bazate pe încredere si un partenariat pe termen lung cu clientii nostri . In plus de activitatea noastra de baza,contabilitate -fiscalitate , va oferim o gama larga de servicii pentru a va însoti pe toata durata activitatii dvs  profesionale , de la începutul si pâna la sfârsitul acesteia .

Chiar daca iubim cifrele , suntem , înainte de toate, oameni. De aceea, acordam multa importanta comunicarii directe cu clientela noastra . Acest contact ne permite sa studiem în profunzime dosarul dvs, sa percepem nuantele si sa analizam situatia financiara si  nevoile dvs în functie de piata si de domeniul de activitate în care evoluati ..

Biroul nostru este situat în Sambreville ,între Namur si Charleroi însa clientii nostri sunt situati în întreaga  regiune Valona si Bruxelles .

Clientela noastra este foarte variata , în diferite domenii de activitate :

  • horeca : cafenea, restaurant….
  • sector medical : medici , kinetoterapeuti , dentisti ….
  • informatica : material si programe , sit internet …..
  • constructii  :antreprenor general , tâmplari , zidari, zugravi, instalatori , etc….
  • estetica: salon estetic
  • sector artistic: sculptor, etc…

In paginile acestui sit veti gasi o descriere mai detaliata a serviciilor pe care vi le putem propune . Pentru a ne contacta , puteti completa formularul care se gaseste pe pagina de contact